Menu:

På pladsen:
Tennisbaner
Boldbaner
Udendørs Grill
Hoppepude
Legeplads
Puslerum
Vaskeri
Opholdsstue
Kabel-tv
Kiosk
Tæt på:
Svømmehal
Shopping
Gjethuset
Bymuseum
Togstation
Golfbane
Lystbådehavn
Turbåd Frederikke
I omegnen:
Liseleje strand
Sommerland
Økologisk by
Tisvilde plantage
Lynæs windsurfing
Frederiksborg slot
Fredensborg slot
Kronborg
Louisiana
Tivoli
Vigtige afstande:
Bycenter 0,5km
Liseleje strand 6km
Station 0,5km
Bus 0,2km
Helsingør 45km
København 50km

København, kunst og kultur

Hyggelig gågade i byenMed Danhostel Frederiksværk og Camping som udgangspunkt er der et utal af muligheder, uanset om interesserne falder indenfor kunst eller historie. Nærheden til den hyggelige gågade i byen, med shopping og cafeer, giver en ekstra oplevelse. Hovedstaden ligger ikke mere end 45 km fra Frederiksværk, og omegnen byder på Fr.borg Slot, Kronborg Slot og Louisiana kunst museum.

Strand, skov og sø

En af Sjællands bedste badestrandeFra Danhostel Frederiksværk og Camping er der ikke mere end 6 km til Liseleje Strand, en af Sjællands bedste badestrande. Naturen har vi lige rundt om hjørnet, da pladsen ligger mellem tre vand, Arresøen, Roskilde Fjord og Nordkysten. Der er 3 km til Tisvilde Hegn med mulighed for lange skovture.

Spise, spille og slappe af

Der er tennisbaner og boldbaner samt kanoer at lånePå Danhostel Frederiksværk og Camping spiser I godt. Hver dag serveres den store morgenbuffet. Når der er tid til aktivitet, er der tennisbaner og boldbaner samt kanoer at leje. Lige meget hvilken form for overnatning I vælger hos os, er stemningen hyggelig og omgivelserne stille og rolige, en helt perfekt ramme om jeres ophold.